Anna Adelman

VD och Kursledare
Anna Adelman ansvarar för utbildningarna och har själv lett flera hundra CrossNaturepass. Hon är grundare till träningskonceptet samt driver CrossNature STOCKHOLM. Anna har bakgrund från flera olika idrotter, exempelvis alpin skidåkning och orientering, både som aktiv och ledare. Anna är utbildad inom hälsa, kost, träning och idrottspsykologi med inriktning motivation och målinriktad träning.

Eget idrottsutövande
Anna har alltid älskat löpning och andra utesporter såsom alpin skidåkning och längdskidåkning. Idag kompletterar hon även löpträningen med cykling och inte minst CrossNature.

 

anna.adelman@crossnature.se

Lisa Dahlberg

Kursledare
Lisa driver utomhusträningsföretaget Naturkicken i Östergötland. Hon är certifierad CrossNature-instruktör, TRX-gruppträningsinstruktör, utbildad skidlärare, diplomerad gympainstruktör, diplomerad massör och fd fotbollstränare.

Eget idrottsutövande
Löpning, alpin skidåkning, längdskidåkning, fotboll, gympa och yoga

Lisa har genomfört många motionslopp de senaste åren, exempelvis Vasaloppet, Vätternrundan, MTB-Vättern, Vansbrosimmet, Lidingöloppet, Kraftloppet, Tjurruset, Tjejmilen, Broloppet, Vårruset, Höstmilen, Bråviksloppet och Göteborgsvarvet. En av hennes meriter är en första plats på Tjurruset 2014. Hon säger själv att det är CrossNature-träningen hon har att tacka för detta.

 

lisa.dahlberg@crossnature.se

Anders Laurell

Fysioterapeut
Anders kvalitetssäkrar alla övningar vi tar in i konceptet. Han har arbetat som sjukgymnast sedan 1998 och driver Brommaplans Fysioterapi. Han har lång erfarenhet av träning på elitnivå och med elitidrott. Anders är idag fystränare för Djurgårdens elitinnebandylag. CrossNature-passen ger en bra variation till deras vanliga träning. Passen förbättrar deras löpstyrka samt förebygger skador. Sedan de började träna ute har de också märkt en markant skillnad i sjukfrånvaro.

Eget idrottsutövande
Anders spelar innebandy (fd elitspelare), fotboll, cyklar och löptränar. Detta kompletterar han självklart med CrossNature-träning.

 

anders.laurell@crossnature.se

Kontakta oss

Tel: 0707-307571
E-post: info@crossnature.se

För träning på din ort se respektive hemsida.
CrossNature® ägs av CrossNature AB.
Företaget innehar F-skattsedel.

a
No Notify!